Monday, June 6, 2011

rindu lah :)

haaa ,, tibe-tibe je rasa rindu giler dekat maktab . yelaa , kan dulu banyak abes kan masa dekat sana , hehe macam-macam aktiviti n program ade..memang best giler la kan. lagi-lagi bila ada kawan yang memang super duper bessstttt! ^^

ni ada la gambar sikit2 untuk tatapan si ninjakecik.haha : P



heeeeeeee~~  ^^

okeyy,,aku paling suke dengan gambar ni sebab gambar ni kau yang edit sendiri kan ayu . hehe by the way , aku memang terharu la kan kau edit gambar ni ,,heeee imy ;)


time minggu spm 2010 ;)
haha,,time ni pulak tengah study kat surau kan..then amek2 gambar,, tah pape je kan kite ni..haha :D
*besar nye aku senyum hahaha ;p


end of form 4/09
time to holiday ,, and diedit oleh ayu jugak ..hehehehe :)



hari-hari terakhir :) 
ni pula malam sebelum nak exam biology ;) * comel nye gambar ni , haha prasan jek aku ni :p
gembira kan hati dengan bergambar , otak penuh dengan biology hihihi :)

p/s :  enrty ini untuk Siti Rohayu ;)

sila LIKE ^^

6 comments:

  1. AINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :'( RINDU KAUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
  2. waa~ na jgak..hahaha..rnd3 :')

    ReplyDelete
  3. @SyAE SyEa
    hahaha..ayiera aku nak ltak jgak tapi dy upload lmbat la..haha okeyhh nanti tw.haha rinduuu ~~~

    ReplyDelete
  4. ainiiiiiiiiiiiiiii . i'm back :)

    ReplyDelete